Nieuwe apps

Een hele golf nieuwe apps die uw gegevens kunnen opslaan. Aangezien er gemakkelijk inkomsten kunnen worden gegenereerd met gegevens, zijn deze apps meestal ‘gratis’ voor gebruikers – immers bedrijven betalen graag voor informatie. De nieuwe apps willen hiervoor een ​​echt alternatief bieden en ondersteunen de standaarden die we gebruiken om gegevens uit te wisselen, dit geeft de gebruiker, de mogelijkheid om te beslissen wie u toegang geeft, waartoe en voor hoelang.

Wat doen de apps en waarom

De Apps doen in principe drie dingen:

* ze ontvangen gegevens en slaan deze veilig op

* laat u de keuze deze gegevens bekijken, om ervan te leren, om uw activiteiten te volgen en conditie te verbeteren

* staat u toe om, 100% op uw voorwaarden, te delen, vrienden of zelfs overheid, bedrijven, instellingen en onderzoeksorganisaties.

Niemand kiest ervoor om gegevens te delen zonder dat hij of zij dit weet, dus niemand mag worden gediscrimineerd op basis van hun gegevens. Het streven zou moeten zijn dat iedereen weer controle te geven over zijn gegevens, in plaats van dat deze worden uitgebuit voor economisch gewin.

Persoonlijke gegevens worden nu vaak uitgebuit en gebruikt om mensen te discrimineren, waardoor hun vermogen om een ​​baan te vinden, verzekeringsdekking en economische stabiliteit worden verwoest. Overheden, fabrikanten van apparaten en softwarebedrijven delen uw gezondheidsgegevens uit zodat bedrijven deze kunnen exploiteren.

Veel apps hebben een verdienmodel dat is gebaseerd op het verkopen van de data aan verzekerings- en farmaceutische bedrijven en gebruikers worden niet expliciet bewust gemaakt van de gevolgen van het gebruik van deze apps.

Een betere wereld zou er een zijn waarin gebruikers bepalen waar hun gegevens zijn en wie er zelf toegang toe heeft, in plaats van deze zonder hun medeweten te laten verkopen.

Gebruikers kunnen hun data gebruiken om inzicht te krijgen in hun eigen leven. En een verscheidenheid aan gegevens opnemen en volgen, en zelfs  bekijken. Op deze manier kan er worden gewerkt aan verbeteringen, vooral op gebieden die niet goed in beeld zijn zonder deze data.

Bedrijven, instellingen en overheden, verzamelen miljarden datapunten en genereren talloze beelden, maar dat omvat niet altijd alles wat belangrijk is voor uw als klant patiënt of burger. Fysieke activiteit, voedingsgegevens, mentale en emotionele gegevens zijn gegevens die de mogelijkheid gegevens om deze te verkennen en ervan te leren.

Op het meest basale niveau weet iedereen dat ze meer moeten bewegen, gezonder moeten eten, een goede nachtrust moeten krijgen en minder alcohol moeten consumeren. Mensen veranderen echter zelden alleen omdat ze weten dat ze dat moeten doen of als ze dat moeten doen. In plaats daarvan, wanneer mensen zelf het verband tussen fysieke activiteit, voeding en welzijn ervaren, zullen ze waarschijnlijk positieve gedragsveranderingen behouden. En met dit aanhoudende en gezondere gedrag heeft het menselijk lichaam een ​​ongelooflijk potentieel voor zelfgenezing.

Informatie in de vorm van data stelt mensen in staat om systematisch activiteit, slaap, gewicht, voeding, supplementen, vitale functies en gegevens over de mentale en emotionele toestanden te beheren. Visualisatietools stellen mensen in staat de relaties tussen de gegevens te begrijpen en hen aan te moedigen gezondere keuzes te maken.

Delen is de sleutel voor gegevens en ook u wilt misschien ook gegevens met anderen delen, op een veilige en zeer gecontroleerde manier. Beheren voor u eigen voordeel, of de samenleving als geheel! Gegevens veilig te delen, of het nu gaat om je vertrouwde vrienden en familie of als een anonieme deelnemer aan onderzoek. Dit stelt u in staat u eigen gegevens te gebruiken om uzelf of de samenleving in het algemeen ten goede te komen.

Door een geanonimiseerde versie van gegevens te delen met de onderzoeksgemeenschap, versnellen we innovatie. Bovendien de wetenschap dat we niet de enige zijn, maar een deel uitmaken van een grotere geheel wekt vertrouwen. Door een geanonimiseerde versie van gegevens te delen, kan er sneller vooruitgang worden geboekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.