Belang van privacy

We hechten belang aan privacy.

Privacy is van cruciaal belang en wordt beschouwd als een noodzaak bij transacties op het internet. De praktijken op het gebied van privacy, de impact van privacy op organisaties, instellingen, overheden en hun opvattingen over dataprivacy. Investeringen in privacy blijven stijgen en leveren organisaties, instellingen en overheden een hoog rendement op investering.

Privacy is een echte zakelijke noodzaak geworden en een cruciaal onderdeel van het klantvertrouwen voor organisaties over de hele wereld. Waarbij klanten niets zouden kopen als hun gegevens niet goed beschermd zijn, en externe privacycertificeringen zijn daar belangrijk in het aankoop proces.

Dataprivacy is cruciaal voor zakelijk succes en privacy-investeringen stijgen.

Privacy is een fundamenteel mensenrecht, daarom moeten we het beschermen met adequate beveiligings- en transparantietools. En organisaties, instellingen en overheden kunnen aanzienlijke zakelijke waarde halen uit privacy en het als een zakelijke noodzaak beschouwen.

De Return on Investment (ROI) van Privacy blijft hoog, met grote voordelen voor kleine tot middelgrote organisaties, instellingen en overheden.

Aanzienlijke zakelijke waarde uit privacy halen, vooral als het gaat om het verminderen van vertragingen, het beperken van verliezen door datalekken, innovatie mogelijk maken, efficiëntie bereiken, vertrouwen opbouwen bij klanten en de online omgeving aantrekkelijker maken.

Privacywetgeving wordt wereldwijd nog steeds zeer goed ontvangen, hoewel het naleven van deze wetten vaak aanzienlijke inspanningen en kosten met zich meebrengt (bijvoorbeeld het catalogiseren van gegevens, het bijhouden van gegevens over verwerkingsactiviteiten, het implementeren van controles – privacy by design, reageren op verzoeken van gebruikers).

Als het gaat om gegevensprivacy en opslag, is naleving van de wetgeving en rechtsgebieden topprioriteit. Cybersecurity heeft betrekking op alle sectoren, dus het is belangrijk dat aan verschillende eisen wordt voldaan binnen de parameters van het huidige beleid.

Aangezien overheden, instellingen en organisaties verdere gegevensbescherming blijven eisen, stellen ze eisen aan de lokalisatie van gegevens. Maar er hangt een prijskaartje aan lokaal en die brengen aanzienlijke kosten met zich meebrengen voor de bedrijfsvoering.

Tot slot, als het gaat om het gebruik van data, organisatie, instellingen en overheden hebben de verantwoordelijkheid om data alleen op een verantwoorde manier te gebruiken. En moet over processen beschikken om ervoor te zorgen dat geautomatiseerde besluitvorming plaatsvindt in overeenstemming met de verwachtingen van de klant. Meer transparantie omdat consumenten zich zorgen maken, over het gebruik van gegevens in AI en geautomatiseerde besluitvorming. Daarbij vinden consumenten dat ze hun gegevens niet adequaat kunnen beschermen, vooral omdat ze niet begrijpen wat organisaties, instellingen en overheden verzamelen en met hun gegevens doen.

Het publiceren als onderdeel van het streven naar transparantie en aanpassingsvermogen door een governanceproces en concrete werkmethoden voor ontwikkelingsteams, inclusief essentiële communicatiekanalen met klanten en achterban.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.