Toekomst vanaf de keukentafel

Kleine bedrijven met grote ideeën lijken de toekomst te maken met data gestuurde digitale tools en behoren tot de toekomstige topbedrijven.

De volgende innovatiegolf komt misschien niet rechtstreeks van een grote naam in de industrie maar vanaf u eigen keukentafel. Het volgende grote ding kan eigenlijk een kleinigheid zijn ontwikkeld door een tiental start-ups die allemaal streven naar het waarmaken van de belofte van een digitale revolutie.

Veel van die kleine bedrijven bouwen voort op de al lang bestaande tools zoals sensoren en computers en smartphone’s en databases, voor een ​​nieuw tijdperk in de digitale revolutie. De twee grootste uitdagingen zijn om gehoord te worden de kakofonie van concurrenten en dat hun open-source oplossing vrij koppelbaar is, aan andere open-source oplossing

Software die verzamelt, bewaart, analyseert en verrijkt en vervolgens werkt met bestaande programma’s om visualisatie van de gegevens te creëren.

Toekomstige systemen zullen met hoge precisie gegevens verzamelen en verwerken, en gecentraliseerde opslag van gegevens in de cloud die beschikbaar zijn voor latere analyse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *